Nastavi za domačo stran   |   Pišite nam   |   O tedniku 7dni

Družbeno odgovorne akcije
tednika 7dniPraznujemo v krogu dobrih misli
Gostimo ptice pozimi
Očistimo Piramido
Tanjin voziček
Vrnimo pticam gnezda
Prekmurski študentje preživljajo starše
Tomo Križnar: Ne pozabimo Darfurja
Obnovimo gnezda štorkelj
Benka Pulko: Črno-bela mavrica
Uvedimo brezmesni dan
Sreča na vrvici
Odstranimo packe v naravi
Očistimo si


Tednik 7dni:
7dni - aktualna naslovnica
PRIDRUŽI SE
POVEZAVE
KONTAKT


Gostimo ptice pozimi

Naš strokovni sodelavec, velik poznavalec in ljubitelj ptic Aleksander Pritekelj, pravi, da s hranjenjem marsikatero od mraza oslabelo ptico rešimo pred poginom. Ptice, ki so čez zimo dobro prehranjene, bodo imele spomladi v gnezdih številčnejši zarod, ker bodo v boljši kondiciji. Da bi v dneh, ko boste skupaj s svojimi otroki ali vnuki opazovali krmilnice, prepoznali kar največ ptičjih obiskovalcev, vam bomo v prihodnjih številkah 7 dni - z Aleksandrovo besedo in največkrat s fotografijo Ivana Esenka - predstavili ptice, ki bodo vaše najpogostejše zimske gostje. Poskrbite zanje!
Kako lahko pomagam?
Pošljite nam fotografije pernatih gostov na stran www.7dni.com/krmilnice. Najboljše fotografije bomo vsak teden objavljali v tedniku 7 dni, na koncu pa v sodelovanju s partnerjem akcije, trgovino Obi, trem izžrebancem iz ožjega izbora podelili 3 bone po 100 eur.
Izdelaj krmilnico ali daj hrano na drugo primerno mesto. Tednik 7 dni bo objavil najboljše fotografije, tri srečne izžrebanca pa nagradil z boni trgovine Obi. Vse o hrani in krmiščih preberi na strani 7dni.com/krmilnice.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu      Več o tem ...
eXTReMe Tracker

Copyright (c) 7dni - januar 2010, Maribor - Splošni pogoji uporabe - O piškotkih