Nastavi za domačo stran   |   Pišite nam   |   O tedniku 7dni

Družbeno odgovorne akcije
tednika 7dniPraznujemo v krogu dobrih misli
Gostimo ptice pozimi
Očistimo Piramido
Tanjin voziček
Vrnimo pticam gnezda
Prekmurski študentje preživljajo starše
Tomo Križnar: Ne pozabimo Darfurja
Obnovimo gnezda štorkelj
Benka Pulko: Črno-bela mavrica
Uvedimo brezmesni dan
Sreča na vrvici
Odstranimo packe v naravi
Očistimo si


Tednik 7dni:
7dni - aktualna naslovnica
PRIDRUŽI SE
POVEZAVE
KONTAKT
Tomo Križnar: Ne pozabimo Darfurja

"V Darfurju ni hujših žrtev, kot so posiljene ženske, ker jih izobčijo vsi, tudi najbližji," nam je povedal Tomo Križnar. Reši jih lahko zavest vsega sveta, če posnetki zločinov ne ostanejo skriti. V dobrodelni akciji skupaj s Tomom Križnarjem zbiramo denar za miniaturne kamere, s katerimi Tomo Križnar opremlja najbolj ranljive. "Vladni plačanci ne vedo, kje točno so nastavljene kamere, kdo jih nosi, kje potujejo majhne oči svetovne javnosti, ki utegnejo ob požiganju, ropanju, posiljevanju, pobijanju identificirati storilce iz lokalnih arabskih plemen in jih kot najbolj sramotne zločince predstaviti na tujih televizijah in spletu. To je to, česar se banditi od blizu in daleč najbolj boje."
Kako lahko pomagam?
Nakažem prispevek na TRR, ki ga je posebej za to odprlo Gibanje za pravičnost in razvoj pri Delavski hranilnici, d.d., številka: SI56 6100 0000 0192 116, namen plačila: za Darfur. Ali kupim majico "Dar Fur". Cena majice je 15 evrov. Naročilo pošljem na: narocila@tomokriznar.com. Denar je namenjen za nakup kamer.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu      Več o tem ...
eXTReMe Tracker

Copyright (c) 7dni - januar 2010, Maribor - Splošni pogoji uporabe - O piškotkih