Nastavi za domačo stran   |   Pišite nam   |   O tedniku 7dni

Družbeno odgovorne akcije
tednika 7dniPraznujemo v krogu dobrih misli
Gostimo ptice pozimi
Očistimo Piramido
Tanjin voziček
Vrnimo pticam gnezda
Prekmurski študentje preživljajo starše
Tomo Križnar: Ne pozabimo Darfurja
Obnovimo gnezda štorkelj
Benka Pulko: Črno-bela mavrica
Uvedimo brezmesni dan
Sreča na vrvici
Odstranimo packe v naravi
Očistimo si


Tednik 7dni:
7dni - aktualna naslovnica
PRIDRUŽI SE
POVEZAVE
KONTAKT
Čistimo Piramido 2010

Uredništvo 7 dni se pridružuje pobudi Očistimo Slovenijo v enem dnevu, ki bo 17. aprila 2010. Že lani smo v okviru akcije Očistimo packe v naravi priredili pohod za naravo in ob tem čistili sprehajalne poti na območju Piramide in Limbuškega nabrežja. Letos bomo skupaj z bralci in Večerovimi sodelavci ponovno čistili območje Piramide in Treh ribnikov. Zbirno mesto bo v soboto, 17. 4. 2010, ob 8. 30 pri gostišču Pri treh ribnikih.
Kako lahko pomagam?
Pridruži se novinarjem uredništva 7 dni in Večerovim sodelavcem pri akciji čiščenja smeti na območju Piramide in Treh ribnikov. Prijave za akcijo "Piramida" zbiramo na naslovu vkrogu@vecer.com. Pošljite nam svoje podatke (ime, priimek, e-naslov) in število oseb.
Če se nas bo zbralo večje število, bomo kasneje prijavljene in neprijavljene udeležence po dogovoru z organizatorji akcije Očistimo.si usmerili na druga zbirna mesta v Mariboru.


Preberite članek o vseslovenski čistilni akciji

7dni za čisto naravo

Le še teden in pol je do dne, ko bomo Slovenci dobili priložnost pokazati, koliko nas v resnici skrbi za naše dvorišče. Pa ne govorimo o tistih z lično ograjo obdanih tratah in vrtičkih, ampak o prostoru, ki si ga delimo vsi in bo moral preživeti še kar nekaj generacij ...
Prberite celoten članek ...

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu      Več o tem ...
eXTReMe Tracker

Copyright (c) 7dni - januar 2010, Maribor - Splošni pogoji uporabe - O piškotkih