Nastavi za domačo stran   |   Pišite nam   |   O tedniku 7dni

Družbeno odgovorne akcije
tednika 7dniPraznujemo v krogu dobrih misli
Gostimo ptice pozimi
Očistimo Piramido
Tanjin voziček
Vrnimo pticam gnezda
Prekmurski študentje preživljajo starše
Tomo Križnar: Ne pozabimo Darfurja
Obnovimo gnezda štorkelj
Benka Pulko: Črno-bela mavrica
Uvedimo brezmesni dan
Sreča na vrvici
Odstranimo packe v naravi
Očistimo si


Tednik 7dni:
7dni - aktualna naslovnica
PRIDRUŽI SE
POVEZAVE
KONTAKT
Prekmurski študentje preživljajo starše

Marsikateri prekmurski študent s študentskim delom preživlja starše. V Klubu prekmurskih študentov bi jim radi poklonili vsaj enkratno štipendijo za lajšanje socialne stiske. Ob spremembah, ki so napovedane na področju študentskega dela, se marsikateri študent boji, da si študija ne bo mogel več privoščiti. Nekateri že sedaj težje shajajo, v študentski organizaciji univerze v Ljubljani so letos med študente razdelili rekordno vsoto enkratnih pomoči, stisko pa so hudo začutili tudi prekmurski študentje. Klub prekmurskih študentov pripravlja projekt oblikovanja sklada, iz katerega bi na podlagi razpisa najbolj socialno ogroženim študentom podelili enkratne denarne zneske.
Kako lahko pomagam?
Če želite pomagati pomurskim študentom, prispevajte v sklad za enkratne štipendije na transakcijski račun sklada: Klub prekmurskih študentov, 02340-0089133586, sklic: 00 1234. Vse informacije o projektu lahko najdete na spletni strani www.sfond.si.


Preberite članek o solidarnih študentih

Prekmurski študentje preživljajo starše

Marsikateri prekmurski študent s študentskim delom preživlja starše. V Klubu prekmurskih študentov bi jim radi poklonili vsaj enkratno štipendijo za lajšanje socialne stiske.
Prberite celoten članek ...

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu      Več o tem ...
eXTReMe Tracker

Copyright (c) 7dni - januar 2010, Maribor - Splošni pogoji uporabe - O piškotkih